Deprecated: mysql_connect() [function.mysql-connect]: The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /var/www/artemis-fowl.dk/public_html/config.php on line 3
Artemis Fowl - Files
BREAKING NEWS: Artemis Fowl får premiere 9. august 2019!

Pascal Hervé

Pascal Hervé er i Fowl-verdenen en meget berømt impressionistisk maler på niveau med van Gogh og andre. Hervé har malet 16 malerier, hvoraf kun de 15 er kendt. Den sidste kender de færreste og dem der kender til den, tror sandsynligvis at det er en skrøne. Kun få har kendt til den og endnu færre har fået den at se. Det er nemlig maleriet: ”Den Tyvagtige Fe”, som bliver stjålet gang på gang, og senest af selveste Artemis Fowl II.

Hervé var impressionist og alle hans 16 malerier er af fe-motiver tegnet med den traditionelle impressionistiske måde. 15 af hans malerier er kendte, hvoraf 10 af dem befinder sig på museer og de resterende 5 er privatejet.

Hervé fik knust sit hjerte, da hende, som han havde foræret sit 16. maleri (Den Tyvagtige Fe) til, solgte den for blot 20 franc til en englænder.