Deprecated: mysql_connect() [function.mysql-connect]: The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /var/www/artemis-fowl.dk/public_html/config.php on line 3
Artemis Fowl - Files
BREAKING NEWS: Artemis Fowl får premiere 9. august 2019!

Professor Primat

Professor Primat er et plysdyr der forestiller en abe. Den ejes af Myles Fowl (Artemis’ lillebror og Becketts tvilling) og fungere som hans laboratorieassistent. Artemis programmerede dens kunstige tale til at sige sætninger i stil med: ”Den lever! Den lever” og ”Denne dag vil gå over i historien!”

Plysdyret optræder først i Tidsparadokset hvor den får en vigtig rolle. Artemis bruger den til at lokke Opal med til at tro, at det netop er lemuren. Han gemmer dyret i sin jakke og flyver med den. Opal følger efter og flyet styrter. Artemis brækker et kraveben men fortsætter dog med at flygte. På et tidspunkt taber han dog aben og Opal får fat i den. Opal bliver rasende, da hun opdager at det ikke er en lemur, og derfor kaster hun med den. Så kommer det fra aben: ”Denne dag vil gå over i historien… denne dag.. denne dag vil gå over i historien!”