Deprecated: mysql_connect() [function.mysql-connect]: The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /var/www/artemis-fowl.dk/public_html/config.php on line 3
Artemis Fowl - Files
BREAKING NEWS: Artemis Fowl får premiere 9. august 2019!

J. J. eller Julius Junior

Julius Junior er en silke-sifaka-lemur (ikke at forveksle med en abe). Den optræder først i Tidsparadokset som den sidste af sin art.

Ydre karakteristik
Julius Junior er 3 år gammel, har snehvidt hår og med brun pels. Og er mere end 1 meter lang fra hoved til hale. Holly Short opkaldte den efter Julius Root efter at Smulder Mulwerfer påpegede ligheden mellem lemuren og kommandanten. I Tidsparadokset bliver J.J. tit kaldt for ”abe” af uvidende individer, mens blandt andet Artemis og Opal blev ved med at rette på dem, så de sagde ”lemur”, som J.J. egentlig er. I slutningen mister selv Opal besindelsen og kalder lemuren for en abe.

Historie (i Tidsparadokset)
Udover alle de fornærmelser lemuren blev udsat for, der var der én der til gengæld værdsatte J.J. Da Artemis Fowl var 10 år gammel bestilte hans mor, Angeline Fowl, lemuren af Naturbeskyttelsesprojektet i Sydafrika for hele 50.000 euro, da den var den sidste silke-sifaka-lemur i verden. På dette tidspunkt var Fowl-familiens økonomi kritisk og Artemis havde planlagt at bruge de 50.000 euro på en polarekspedition, som kunne hjælpe dem med at finde hans far. Artemis blev derved nødt til at flyve til Rathdown Park, hvor lemuren opholdte sig, så han kunne stjæle den og sælge den til Artudrydderne. Dernede støder han dog på alvorlige forhindringer, da Artemis Fowls ældre jeg også er rejst tilbage i tiden for at få fat i den lemur. J. J. flygter dog, mens begge Artemis’er forfølger den, og det ender med at den 10-årige Artemis får fat i den. Han sælger den så til Artudryddernes formand Dr. Damon Kronski for 100.000 euro.
Den ældre Artemis og Holly Short redder J.J. fra Kronskis hænder, og det ender med, at Julius Junior sammen med dem rejser frem i tiden til Artemis den ældres egen tid. Her forsøger Opal Koboi at få fat i Julius Junior, da denne vil give hende ubegrænset magt, ved at tage hjernevæsken af den. J.J undslipper dog efter at Artemis narre opal til at følge efter ham i stedet, mens J.J. befinder sig sikkert i Fowl Manor.