Deprecated: mysql_connect() [function.mysql-connect]: The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /var/www/artemis-fowl.dk/public_html/config.php on line 3
Artemis Fowl - Files
BREAKING NEWS: Artemis Fowl får premiere 9. august 2019!

Artemis Fowl II

Artemis Fowl Den Anden er hovedpersonen bag bøgerne. Selvom han har et bjerg af en hjerne, bruger han den til kriminalitet. Sammen med hans 2 meter høje bodyguard og ven, Domovoi Butler, begiver de sig ud på farlige rejser.
Artemis, der dengang var på 12 år, regnede sig frem til at der vil dukke en underjordisk fe op på en lille ø. Og dette viste sig at være sandt. Derfor, i bog 1, kidnappede Artemis og Butler feen fra Det Nedre Imperium og forlangte et ton guld af 24 karat. Uheldigvis var denne fe et medlem af Det Nedre Imperiums Sikkerhedspoliti.
Artemis var det første menneske på jordkloden der vidste besked om feerne, eller bedre kendt som Folket.
Artemis bliver senere venner med Folket og de hjælper hinanden med deres problemer. Som i bog 2 hvor Artemis' far bliver kidnappet af den Russiske Mafia.

Fakta
Artemis er født den første september. Han er høj af sin alder, bleg (ligner mest en vampyr), søn af en rig familie og yderst intelligent. Han sidder timevis foran computeren og er ellers ret isoleres fra omverdenen.