Deprecated: mysql_connect() [function.mysql-connect]: The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /var/www/artemis-fowl.dk/public_html/config.php on line 3
Artemis Fowl - Files
BREAKING NEWS: Artemis Fowl får premiere 9. august 2019!

Bogen

Bogen er den antikke samling love og forskrifter for feerne. Dette er altså en slags bibel som feerne følger. Bogen blev oprettet af kong Frond.

Artemis Fowl bliver i den første bog det første menneske i årtusinder, der læser denne bog. Han får færden af eksistensen af sådan en bog af en mand ved navn Nguyen Xuan, som reagerede på en internetbesked, som Artemis havde lagt op. Han fører derved Artemis til en fordrukken fe, der gang på gang havde brudt sig mod bogen og givet sig for at være menneske. Artemis forgifter denne fe for at presse hende til at give ham bogen, før han giver hende modgiften på sin gift. Artemis bruger derefter bogen til at finde Holly Short og bortføre hende, da bogen beskriver hvor feer plejer at tage hen for at udføre Ritualet.

I Tidsparadokset ser vi, at bogens regler sagtens kan ophæves ved hjælp af stærk magi, da feerne efter en afstemning beder Nr. 1 om at ophæve reglen om, at feer kun må komme ind i hjem, som de er blevet inviteret til.