Deprecated: mysql_connect() [function.mysql-connect]: The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /var/www/artemis-fowl.dk/public_html/config.php on line 3
Artemis Fowl - Files
BREAKING NEWS: Artemis Fowl får premiere 9. august 2019!

Artemis Fowl I

Artemis Fowl den Første er far af Artemis Fowl den Anden og ægtemand til Angeline Fowl.
Artemis Fowl den Første er den person hvis indflydelse på sin søn Artemis var størst i løbet af de første 12-13 år af hans liv.

Fowl senior var tidligere endnu en Fowl-forbryder med en genial taktisk-tænkende hjerne, som sin søn. Dette fik ham i knibe nogle gange, og især var han ved at miste livet, da et missil blev affyret mod et skib han var om bord på, og som fragtede Cola i Rusland. Den russiske mafia tog ham derefter til fange og bad om store mængder penge, for at løslade ham. Midlertidigt havde den russiske mafia ikke i sinde at løslade deres gidsel, men bare at tage pengebeløbet og gøre det af med ham, men hans søn Artemis II nåede at redde ham ved hjælp af NIS og ikke mindst Holly Short.

Efter nærdødsoplevelsen i Rusland har Artemis Fowl den Første vist større omsorg og menneskelighed end tidligere, og han blev derved til en god og lovlydig forretningsmand.