Deprecated: mysql_connect() [function.mysql-connect]: The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /var/www/artemis-fowl.dk/public_html/config.php on line 3
Artemis Fowl - Files
BREAKING NEWS: Artemis Fowl får premiere 9. august 2019!

et klagesuk!!!

Forfatter: t.sanddahl
Dato: 08/04-11 9:41
Er jeg den eneste der synes at sitet her, er blevet laaaaaangsomt? Når man går ind på sitet, kan man jo både nå at lave kaffe og drikke den, inden man kommer ind. (Lidt overdrevet måske, men overdrivelse fremmer forståelsen. Og nej, det er ikke mit net der er problemet.)
Sooo... er jeg den eneste der synes det?

Ved ikke om det har noget at sige, for jeg har ikke forstand på de dele, men mon det kunne være en ide at få ryddet op i de tråde her i forummet? Vi har tråde helt tilbage fra 07/08... Er der nogen grund til det?

Jeg ved i hvert fald at problemet med det langsomme site, er en af årsagerne til at jeg ikke kommer herind ret ofte, og kunne tænke mig at det også var sådan for andre?

Bare et lille klagesuk, med forslag til forbedringer.

Svar

Forfatter: Eccet
Dato: 14/04-11 19:02
Enig.. siden er meget langsom, tror den generelt har brug for fornyelse også xD Håber der snart bliver gjort noget ved det :)

Forfatter: t.sanddahl
Dato: 15/04-11 17:32
Håber jeg også Eccet. Ellers må jeg med beklagelse sige, at jeg vil kvitte sitet, og kan findes på fyldepennen.dk i stedet, under samme brugernavn, hvis I vil mig noget.

Forfatter: t.sanddahl
Dato: 25/04-11 10:17
Jeg har haft kontakt med vores admin, og gjort ham opmærksom på problemet. Han svarede at det måske var et problem med serverne, og at han i øjeblikket er i gang med at finde et nyt design til Artemis Fowl - Files. Han håber at opdateringen kan løse problemet, men han har problemer med at finde et design der lever op til det nuværende. Er der nogen der har et forslag til et nyt look?

Forfatter: Eccet
Dato: 26/04-11 20:18
Cool T.sanddahl!
Jeg synes egentlig at designet på denne her side er meget god.. måske kunne en ledt bredere brugerflade være fed :)

Du skal være logget ind for at oprette et svar i forummet.