Deprecated: mysql_connect() [function.mysql-connect]: The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /var/www/artemis-fowl.dk/public_html/config.php on line 3
Artemis Fowl - Files
BREAKING NEWS: Artemis Fowl får premiere 9. august 2019!

Minerva eller Holly?

Forfatter: Choko
Dato: 14/01-09 15:44
Overskriften siger jo det meste, men hvem forretrækker i til Artemis? Minerva eller Holly?

Svar

Forfatter: t.sanddahl
Dato: 15/01-09 0:18
Jeg har vidst kommenteret det i en tidligere tråd, men jeg gentager gerne.
I hvert fald ikke Minerva og Artemis. For meget hjerne i et forhold. Artemis vil gå amok efter få timer med det kvindemenneske, når hun bliver ved med at regne hans planer ud, og afslutte hans geniale sætninger... Njet, Njet, Njet... Duer ikke.
Hvad Angår Holly/Artemis, skrev jeg vidst noget i stilen med at det heller ikke ville gå. Det ville være som et får og en hund. Efter at være blevet sat på plads, (Kan ikke huske af hvem! Var det Eccet, eller Jonasvilla? nå, what ever!) lavede jeg det billedesprog om til en granddanoir og en skotskterrier, tror jeg at jeg sagde... Men efter at have oversat koden på det arktiske intermezzo, har jeg desvære set mig nødsaget til at revurdere den betragtning. Foaly fabler jo noget om halv menneske og halv alf, så ja... Go for it Holly/Artemis. Hollys personlighed passer i hvert fald en del bedre til ham, end Minervas. Ja, det er i hvert fald min mening...

Forfatter: TheFairy
Dato: 15/01-09 15:57
Hvad med Opal?

ej, jeg synes sådanne "sidehistorier" ville ødelægge bøgerne... Vi mødte Artemis som en enspænder, lad ham dog forblive sådan!

Forfatter: Krisseladedyret
Dato: 15/01-09 17:54
Jeg synes at Holly/Artemis ville være det perfekte match! Jeg var ved at dåne (af fryd), da jeg læste side 137 :P Artemis og Minerva ville ikke passe (tror jeg), men det er trods alt bedre end Artemis/Opal, eller hvad det var du mente TheFairy. Forholdet ville blive lidt spoleret af de hyppige attentat-forsøg
Jeg ved godt at det der med at Holly og Artemis ikke er samme race, men feer er da intelligente og menneskelige, ikke? Altså de er mere lig mennesker end egern er lig hunde!

Forfatter: Choko
Dato: 16/01-09 17:29
Tak endelig én, der er enig med mig! Holly og Arty! The fairy; jeg synes netop det er de sidehistorier der giver den i forvejen fantstiske bog prikken over i'et. Det gode er jo netop så meget Artemis har udviklet sig i løbet af bøgerne.

Forfatter: t.sanddahl
Dato: 25/02-09 10:41
Jeg begyndte lige at læse AF bøgerne her til morges. Og gæt hvad jeg sådan lige helt tilfældigt faldt over... En personbeskrivelse af Holly. Er i godt klar over at Holly måler præcis 1 meter fra top til tå? 1 centimeter lavere end en gennemsnitsfe!
Og så vidt jeg husker... Ret mig hvis jeg tager fejl, skulle Artemis være noget høj i det, ikke sandt? med lad os bare antage at han har/vil få en gennemsnitshøjde af hvad 175-180 cm? Ville det ikke se noget mærkeligt ud at se dem ved siden af hinanden? Nå, det her burde være en død diskussion, og jeg beklager at jeg ikke kan bestemme hvilken side jeg skal hælde til. Kan vi ikke sige at jeg er et sted imellem Arty/Holly og Arty/nobody!

Forfatter: DeathByChocolate
Dato: 04/11-09 18:42
HELT SIKKERT HOLLY! Jeg synes Minerva er dødirriterende, jeg hader hende simpelthen.
Men Holly og Artemis er meant-to-be. De er jo bedste venner og elsker hinanden jeg synes at det ville være så vidunderligt hvis de endte sammen *håbløs romantiker ;p*

Forfatter: Emma
Dato: 09/12-09 22:05
Jeg syntes også Holly/Arty er bedst sammen. det ville sikker se lidt mærkeligt ud at se dem ved siden af hinanden, men efter personligheden er de bare perfekte sammen. (:
på en måde ville det ødelægge bøgerne hvis de kom sammen, tror jeg. jeg mener, hvis de gjorde ville der måske komme for meget sukkersød snak ind midt i det hele, istedet for spæningen. jeg er ening i t sanddal enden Holly/Arty eller Holly/Nobody(:

Forfatter: Zieger
Dato: 07/08-10 21:28
Opal spændende tanke, og opal bliver jo sådan set næsten menneske i evighedskoden. så både hende og Artemis har både menneske og alfe dele i sig.

Forfatter: Holly Fowl
Dato: 08/09-10 17:56
Jeg siger altså også Holly&Arty... (Kig på mit bruger navn og du vil fatte min pointe ;b ) De passer i alt fald bedre sammen end Minerva&Arty.
Jeg er enig med t.sanddahl i, at der ville være "for meget hjerne i det". Desuden synes jeg også, det ville være lidt underligt. Kan ikke rigtig beskrive hvorfor. ^~^
Men ja, Opal er en spændende tanke.

Forfatter: dragonfly-B-B
Dato: 11/06-12 17:26
Ingen. Som TheFairy siger: "Vi mødte Artemis som en enspænder, lad ham dog forblive sådan!"
Holly er hans bedste ven, og der er ikke mere mellem dem end det - og hvis der var, i guder, jeg ville kvæle Colfer, hvis han lod dem have et officielt forhold. Men det vil han ikke, for jeg mener da, at han har udtalt sig på dette punkt og sagt, at der ikke er noget.

Med hensyn til Minerva..... Ja. Jeg kan ikke lide hende, virkelig ikke, og det er udelukkende, fordi hun stjæler Artemis' plads som det eneste vidunderbarn. :(.

Forfatter: Opal
Dato: 11/11-12 20:31
Holly!

Du skal være logget ind for at oprette et svar i forummet.