Deprecated: mysql_connect() [function.mysql-connect]: The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /var/www/artemis-fowl.dk/public_html/config.php on line 3
Artemis Fowl - Files
BREAKING NEWS: Artemis Fowl får premiere 9. august 2019!

Godt Nytår, allesammen!

Forfatter: t.sanddahl
Dato: 31/12-08 9:10
Godt nytår, allesammen. Jeg skal arbejde i aften, så ville lige ønske jer godt nytår mens jeg havde tiden til det!
Pas på jer selv, og alle løsgenstande derude i aften. Husk at fingre og tæer, med lidt held kan sys på igen, og at øjnene kan erstattes af et pænt ét i glas! Brandsår behøver i heller ikke at frygte, man får bare en hudtransplantation! Fiks og færdig, så god som ny!
Ih, hvor er jeg sarkastisk i dag!
Husk raketerne skal pege op ad, og ikke ligge hen af jorden. Hav fyrværkeriet i en plastic-pose, og ikke i lommerne. Tænd ikke fyrværkeri hvis du er fuld, og husk beskyttelsesbriller, og alt det der... I Har vel hørt det hele før, eller skal jeg fortsætte?
God aften, allesammen.
Sanddahl!

Svar

Forfatter: Eccet
Dato: 02/01-09 17:13
Bare fortsæt T.sanddahl!

Jeg fik ikke noget ud af alle jeres fyrværkeri :(
Brugte aftenen på at sove i lufthavnen i Schweiz mens jeg ventede på mit fly = nederen.

Men godt nytår til jer alle :D

Forfatter: t.sanddahl
Dato: 02/01-09 20:42
javel, Eccet! Det gør jeg så... Selvom at det vidst er ved at være for sent, men for dig gør jeg det gerne alligevel! :) Håber du havde en god tur til Schweiz!!!

Husk at sætte raketerne i et dertil indkøb raketrør, og brug ikke en vinflaske, da de ikke er stabile nok. Lad være med at smide tændt fyrværkeri i postkasser, ind igennem brevsprækker, under biler, og lign. Lad være med at holde tændt fyrværkeri i hånden. Lad være med at smide tændt fyrværkeri efter andre personer, dyr og andre levende skabninger. (I tilfælde af at nogle skulle støde på en vildfaren fe eller nisse e.lign.) Skyd aldrig fyrværkeri af alene. Sørg altid for at have en fuldt opladt mobil ved hånden. Lad være med at fyre fyrværkeri af i nærheden af stråtækte huse, halmstakker o.lign. Stå i god afstand fra tændt fyrværkeri. Husk ørepropper. God ide med et førstehjælps-kit i nærheden. Læn jer aldrig ind over tændt fyrværkeri. Sørg for at raketer ikke peger op imod andre genstande. Gå aldrig tilbage til en fuser, lad lillebror hente den!. Og vigtigst af alt... Pas på de andre fulde stoddere der ikke kender mine gode råd om fyrværkeri!
Hihi...

Forfatter: jonasvilla
Dato: 03/01-09 0:58
Fyrværkeri siger mig absolut intet! Jeg var sammen med 3 venner og fornuftige som vi er drak vi ikke særlig meget inden klokken 12 (klokken 12 måtte vi selvfølgelig ud! ;D )

Forfatter: jonasvilla
Dato: 03/01-09 0:59
- efter 12 holdte vi fest så jeg var ikke ude på noget tidspunkt inden jeg tog hjem næste morgen! :) Sådan undgår man fyrværkeriskader! :D:D

Forfatter: t.sanddahl
Dato: 03/01-09 10:45
fornuftigt, Jonasvilla! Fornuftigt! Godt at høre at det ikke er alt ungdommen der sætter livet på spil! Jeg ville i hvert fald være træt af at skulle blive nød til at arbejde til jeg var 75, pga at ungdommen har sprængt sig selv i stumper og stykker!!!

Forfatter: TheFairy
Dato: 03/01-09 16:07
Tak for de gode råd, jeg må faktisk indrømme at jeg levede efter en del af dem (: (dog ikke den med sikkerhedsbrillerne :) ). Jeg elsker nytårsaften og fyrværkeri!!
Hvad arbejder du t.sanddahl siden du skal på arbejde nytårsaften? (:

Forfatter: t.sanddahl
Dato: 03/01-09 17:38
The Fairy - Jeg er i hjemmeplejen, og de ældre skal jo i seng og have deres medicin selvom at det er jul eller nytår, så vi skiftes til at have de vagter. Enten fri Juleaften eller fri nytårsaften. Ligeledes med alle andre helligdage... Lidt træls, men jeg elsker mit arbejde, og det er skam også hyggeligt nok at være afsted i helligdagene, selvom at man selvfølgelig hellere vil være hjemme ved familien. Alt i alt må jeg nok indrømme at det ikke er et job man skal have hvis man ikke kan lide det. Ufede arbejdstider, og lønnen bliver man sk* ikke rig af...

Forfatter: Nathaniel
Dato: 03/01-09 23:56
Ja Godt nytår alle sammen :)
Fik ikke selv fyret noget af, da jeg sad hjemme og læste Eragon. Men jeg fyrer hellere aldrig noget af. Efter min mening er der masser af krudt oppe i luften ;) Det er et godt nytår for mig!

Forfatter: TheFairy
Dato: 04/01-09 14:45
Føler mig helt outsidet af at være den eneste, der fyrer fyrværkeri af nytårsaften... Er det mig der er helt ved siden af?? (:
Fedt t.sanddahl! Respekt for dem der er så uegoistiske! AF'ere: Giv en hånd til t.sanddahl for sit uselviske jeg, dem er der alt for få af:D

Var jeg så også den eneste der sprang ind i det nye år? (:

Forfatter: jonasvilla
Dato: 04/01-09 19:07
Jeg var sammen med 3 mennesker inden den blev 12 og da vi stilte os op på stolene blev vi hurtigt enige om at vi ikke var i en tilstand hvor vi med 100 % sikkerhed kunne hoppe ned uden at falde. Så vi gik stille og roligt ned igen :)

Forfatter: Eccet
Dato: 04/01-09 19:33
Jeg kan forresten anbefale følgende bog: http://www.litteratursiden.dk/sw4894.asp

Forfatter: t.sanddahl
Dato: 04/01-09 22:10
Jeg bukker og nejer pænt for dig, TheFairy, med rødmende kinder, og en tunge der vil slå knuder. Er ikke vandt til ros! Jeg gør det kun for én ting. Det smil jeg får når jeg træder ind ad døren hos den ældre. Et smil med lettelse, og glæde, og taknemmelighed! DERFOR tager jeg på arbejde på de mest umulige tidspunkter til en løn ikke engang faraoernes slaver ville gå til...

Forfatter: TheFairy
Dato: 05/01-09 16:18
Intet at takke for, er heller ikke vant til at give ros selv haha (:
Det var lige præcis det jeg mente! Et smil!! Fik jeg sagt at der var alt for få af din slags?
Hvor bliver alle klapsalverne af AF'ere

jeg gør det selv! Du har fortjent det:
*klap* *klap* *klap* *klap* *klap* :D

JonasVilla: Det er da altid noget at i var i stand til at indse at i ikke var i stand til at hoppe :D

Haha Eccet ;P - Det siger du bare fordi du lå og sov! ;)

Forfatter: jonasvilla
Dato: 05/01-09 17:54
*klap* *klap* *klap* *klap* *klap* ;)

Havde faraoernes slaver noget valg? :D

Forfatter: Eccet
Dato: 05/01-09 18:49
*Klapper med for T.Sanddahl*

TheFairy - næ... bogen er skam anbefalelsesværdi :P

Jonasvilla - Alle har et valg. Friheden til at sige nej til undertrykkelse er noget ingen kan tage fra en.
Slaverne var bare for længe om at indse det. Men da de først indså det, der blev de også virkelig befriet!

Længe leve revolution!!!

Forfatter: t.sanddahl
Dato: 05/01-09 23:42
Endnu engang min dybtfølte tak, mine venner... Men jeg synes nu hellere at I skulle klappe af jer selv... Unge mennesker, der kan se værdien af folk som gør et stykke arbejde for andre, er beundringsværdigt, og de hænger i hvert fald ikke på træerne!
En stor klapsalve lyder fra mig, for alle jer! Giv jer selv et skulderklap, og spekuler så lidt
på, om det er en vej i vil gå... (hi,hi, det rimer...)
ja, hvis bare man havde været en slave for farao... Så kunne man meget nemmere forhandle sig til en bedre løn. De kunne nedlægge arbejdet, og hvad skete der? Nå ja, en åndsvag pyramide blev ikke bygget. Hvis jeg og mine kollegaer nedlagde arbejdet, hvad ville der så ske? Bedemanden ville komme på overarbejde, det er hvad der ville ske!!!

Forfatter: mille9000
Dato: 07/01-09 18:26
jeg sad og læste artimis fowl og brisigr

Forfatter: jonasvilla
Dato: 07/01-09 21:01
Godt valg ^

Forfatter: Choko
Dato: 14/01-09 15:14
Tak...
(Lidt forsinket reaktion)
Nå men, min nytårsaften blev brugt i selsskab med min computer og en maaaaasse chokolade. Imens skal man høre om hvor fedt ens andre venner har det og så er man strandet ude i fandens Hellerup! Sprængte ikke fyrværkeri af, men min storebror og fætre gjorde. Min ældste fætter fik sprængt sine trommehinder og min yngste fik et kæmp brandmærke!

Forfatter: t.sanddahl
Dato: 15/01-09 0:24
hi hi, Choko. Så lærte de at de skal lade lillebror hente fusere... Nej, det var gas... Det håber jeg du ved. Det var godt at de ikke kom mere til skade. Næste år, så bed dem om at læse alle mine gode råd om fyrværkeri først... De må have overtrådt ét af dem, kan jeg tænke mig...

Forfatter: Choko
Dato: 16/01-09 17:36
Hvis jeg kender min bror og fætre ret så har de brudt dem alle :D

Forfatter: t.sanddahl
Dato: 16/01-09 22:20
Drenge! Nå, de lærer det vel en dag... Forhåbentlig var det i år at de lærte lektien, men på ét eller andet tidspunkt skal den nok trænge ind. Fyrværkeri er ikke til at spøge med!!!!

Forfatter: Choko
Dato: 28/01-09 16:58
Og man skal følge dine råd

Du skal være logget ind for at oprette et svar i forummet.