Deprecated: mysql_connect() [function.mysql-connect]: The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /var/www/artemis-fowl.dk/public_html/config.php on line 3
Artemis Fowl - Files
BREAKING NEWS: Artemis Fowl får premiere 9. august 2019!

Skuespiller

Forfatter: TheFairy
Dato: 19/12-08 14:15
Hej,
Filmen er blevet udskudt længe nok, ikke engang hovedpersonen er blevet valgt endnu. Så hvem synes I skulle spille de forskellige roller?
Jeg så helst at Nicolas Hoult skulle spille Artemis, men jeg kan godt se logikken i at han er for gammel. Og Eva Longoria kunne godt være en god Holly, tror jeg. Men mest af alt er jeg spændt på hvem der kan opfylde Opal!

Svar

Forfatter: Eccet
Dato: 20/12-08 23:01
Synes at Bruce Willis kunne være en god Butler :D

Og Artemis burde være en hel ny skuespiller man finder ved audition!

Forfatter: jonasvilla
Dato: 21/12-08 13:19
Jeg tror også at Bruce Willis ville kunne spille Butler godt! Jeg vil også mene at Jason Statham helt sikekrt er værd at overveje. Som Artemis synes jeg hverken Aidan Mitchell eller Freddy Highmore skal spille rollen. Måske skal der en audition til som du siger. Til Holly: Halle Berry. Det kunne da heller ikke være helt dårligt hvis de kunne få Eva Longoria til at spille hende. Jeg tror bare jeg ville have svært ved at koncentrere mig om andet end hende hvis hun er med :D!!

Forfatter: t.sanddahl
Dato: 21/12-08 21:37
Har nogle overhovedet overvejet Keira Knightley som Holly? Jeg synes Halle Berry er for feminin. Men måske det bare er mig? Og hvis de slår flere bøger sammen i en film, så måske Jordana Brewster eller Devon Aoki som Opal. Jordana Brewster kunne jeg nu også godt se som Holly.
Som Butler holder jeg på Jason Statham, men kunne godt se Bruce Willis som Root!
Men, men, men... Det er nok ønsketænkning alt det her. Jeg tror mere på sandsynligheden for at vi får en film uden ret mange stjerner i, med enten helt ukendte, eller næsten ukendte skuespillere!
hvor pessimistisk er jeg lige i dag?

Forfatter: jonasvilla
Dato: 21/12-08 22:43
Du er ikke pessimistisk, du er realistisk! :)

Forfatter: t.sanddahl
Dato: 21/12-08 23:02
Jeg bukker og takker pænt for komplimenten, Jonasvilla!

Forfatter: TheFairy
Dato: 22/12-08 18:18
Du har ret t.sanddahl - det er nok ikke dig der er pessimistiske, nok hellere os der er FOR optimistiske. (: Men man har vel lov at drømme.
Er enig med dig Eccet - en audition er nok bedst, og det tror jeg også det bliver.
Jeg er ikke så glad for Keira Knightley synes at hendes præsentationer oftest ikke er andet end skuespil (ja okay, dumt formuleret:)), Man er klar over at man ser på en skuespiller og ikke karakteren.
Jeg tror også at Jordana Brewster vil passe godt som Holly.

Forfatter: Eccet
Dato: 22/12-08 22:57
Keire Knightley? Er det hende der spillede i Pirates Of The Caribean?

Det var da en god film :D

Forfatter: t.sanddahl
Dato: 22/12-08 23:44
hmm, jeg forstår godt hvad du mener, theFairy, men hun var lige den første mere... maskuline type jeg kom i tanker om. Dets uden, synes jeg måske ikke hun er helt så slem. Så synes jeg nu at Halle Barry er mere uintiligent at se på! Tror helt sikkert at Brewster er et bedre valg.
Eccet, Ja Keire Knightley er hende fra Pirates of the Caribbean!!! Sej film forresten. Jeg er ved at dø af grin hver gang! Og hvorfor er det lige at jeg i min enorme filmsamling ikke har andre end "ved verdens ende"? eller er det "død mands kiste" jeg har? hmm...
nå, what ever!

Forfatter: Choko
Dato: 01/01-09 22:47
Jeg er uenig i at det er noget dårligt at det er ukendte mennesker, der er med i AF-filmen. Og jeg synes betsemt ikke at Holly skal spilles af Halle Berry. Halle Berry er 42 og ham, der skulle spille Artemis ville være mellem 12 og 14 når de optager den første film og hvis de også filmatisere den sidste ville det være ja, undskyld, klamt hvis en ca. 48-årig og en ca. 15-årig skulle have et... romantisk... kys... Keira Knigtley synes jeg jo ville være en god idé. Hun har også en god alder. Brewster er lidt for dullet for min smag - hvilket Holly jo overhovedet ikke er! Men men men ikke for mange kendte mennesker. Hvis Bruce Willis skulle spille Butler ville det jo ikke længere være butler, men Bruce Willis. Og Artemis? Jeg kan ikke kommme på en godt kendt til Artemis og i hvert fald SLET ikke Freddie Highmore eller Aiden Mitchell... Hvad fatter de ikke ved at Artemis rent faktisk er høj og ser ældre ud end han er?! Han er jo for helved ikke én af dem, der ligner én på syv når han er 16! Jeg tror at grunden til de overvejer Freddie Highmore er fordi at han var med i filmen Arthur og minimoyserne hvor han spiller en menneske-dreng, der finder ud af at, der eksistere alfe-lignende væsner under jorden. Han skal jo hjælpe dem osv. men der møder han så den her "seje" alfe-pige (der minder helt VILDT meget om Holly) og de bliver selvfølgelig forelsket. Den STORE forskel. Arthur hjælper alferne fordi han gerne vil hjælpe. Artemis kidnapper Holly for at tjene penge stoooooooor forskel!

Forfatter: Krisseladedyret
Dato: 02/01-09 15:25
Jeg synes at Keira Knightly er udelukket. Hun minder over hovedet ikke om Holly! Alt for markerede kindben! jeg synes at Jordana Brewter ville passe mega godt hvis hun fik håret klippet lidt;) Og jeg kan SLET IKKE holde Freddie Highmore ud. Jeg synes faktisk at han er mega irriterende. Og slet ikke en Artemis Fowl. Han ser ikke videre intelligent ud. Undskyld, hvis der er nogle der elsker Freddie Highmore, men det er altså min mening. ;-)

Forfatter: jonasvilla
Dato: 03/01-09 17:38
Justin Bartha som Foaly! Det ville være genialt :D Han kan virkelig komme til at spille ham godt. Se ham bare i National Treasue hvor han og spiller (forstå mig ret) "nørd". Det ville være så godt!

Forfatter: jonasvilla
Dato: 03/01-09 17:38
Der skulle stå National Treasure :D

Forfatter: TheFairy
Dato: 04/01-09 14:57
Jeg håber virkelig de caster en irer som Artemis, helst med så kraftig accent som mulig, alt andet - selv en skotte eller englænder - vil total ødelægge mit billede af Artemis Fowl.
Jeg er faktisk enig med Choko om at Bruce Willis bliver Bruce Willis og ikke Butler.
Og ja, Pirates of the Carribbean gav også mig et godt grin :P

Forfatter: Krisseladedyret
Dato: 09/01-09 18:10
Jeg så lige Notting Hill forleden og indså at Julia Roberts ligner min fantasi's Holly!

Forfatter: t.sanddahl
Dato: 09/01-09 22:33
Julia Roberts??? Hmm, er hun ikke lidt... sådan... gammel, du ved??? Jeg må nok også indrømme at jeg ikke kunne forestille mig hende, som en hårdtslående Holly. Hun er for blød efter min mening... Men det kan da også bare være det er mig...

Forfatter: Krisseladedyret
Dato: 10/01-09 12:11
Nå, ja. men jeg synes bare hun har et lidt alfe-agtigt ansigt. Men jo, hun er liiidt gammel. Og måske lidt for blød, ja. Men ansigtet holder, efter min mening :D

Forfatter: Choko
Dato: 14/01-09 15:26
Ansigtet er måske godt...

Lauren Holly som Vinyáya synes jeg... Jeg ved godt at det er lidt øh... pudsigt at nævne Vinyáya, men jeg synes at Lauren Holly ville være god som Holly, men hun er lidt for gammel...

Forfatter: TheFairy
Dato: 15/01-09 16:01
Hvem er Vinyáya? Min hukommelse er ikke hvad den har været :P

Forfatter: t.sanddahl
Dato: 15/01-09 23:36
Vinyáya er rådsmedlem... ergo en gammel stivtantet politiker... Nej, nu vrøvler jeg igen.

Forfatter: Choko
Dato: 16/01-09 17:22
Hun er da sej!

Vinyáya er OGSÅ en af Hollys og Roots støttere!

Forfatter: t.sanddahl
Dato: 16/01-09 22:26
jeps! Vinyáya er et af rådets få fornuftige medlemmer... Og gud hvor må Holly have hængt med røven i vandskorpen mange gange, hvis Vinyáya ikke havde trukket i trådene!

Forfatter: TheFairy
Dato: 18/01-09 17:34
Ah tak! Jeg kan svagt erindre hende (tror jeg).

Forfatter: Kaniner sucks
Dato: 19/01-09 11:58
Sam Elliot skal spille Artemis.

Forfatter: Kaniner sucks
Dato: 19/01-09 11:58
Eller måske Carey Grant, var det ikke for hans død, ville han være perfekt.

Forfatter: Artemis...rox
Dato: 18/07-09 14:08
Jeg syntes ikke rigtigt at nogle af de kendte lever op til Artemis' standard!!

Der skal helt klart være en audition!!!

Jeg syntes også at Jason Statham burde spille Butler!!

Du skal være logget ind for at oprette et svar i forummet.