Deprecated: mysql_connect() [function.mysql-connect]: The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /var/www/artemis-fowl.dk/public_html/config.php on line 3
Artemis Fowl - Files
BREAKING NEWS: Artemis Fowl får premiere 9. august 2019!

time Paradox

Forfatter: t.sanddahl
Dato: 24/07-08 0:08
Hihi. ville lige prale lidt. I går fik jeg så den nye Artemis Fowl bog, The Time Paradox, bestilt hjem fra USA. Godt nok på engelsk, men jeg kunne bare ikke vente til at vi danskere fik taget sig sammen til at oversætte den! Og jeg blev så færdig med den her til aften, og WOW. Den er fantastisk. En skam at Eoin Colfer, har sagt at han ikke skriver en ny de næste par år. Glæd jer, drenge og piger, og hold godt fast i stolene derude, når i engang læser den! ;)

Svar

Forfatter: Eccet
Dato: 24/07-08 4:13
Hey, det er snyd det der! :P
Uretfærdigt! :P Jeg vil også have den nu! xD

Forfatter: t.sanddahl
Dato: 24/07-08 14:52
bestil den fra nettet. Det er ikke særligt dyrt. jeg gav kun 150 kr for mit eksemplar. og havde den 7 dage efter jeg havde bestilt. Kan helt sikkert anbefales, hvis man kan lidt engelsk.

Forfatter: Eccet
Dato: 24/07-08 15:19
Jo... det er ikke så dyrt, men jeg bryder mig ikke lige om at læse engelsk.. især ikke sådan en bog jeg har glædet sig til at læse på dansk... så misser man heller ikke nogen informationer.

Forfatter: t.sanddahl
Dato: 25/07-08 7:58
tja, det kan du jo har ret i. Men jeg havde nu også tænkt mig at læse den på dansk når den udkommer. dvs. jeg nok får læst denne bog en 4 gange inden for relativt kort tid. Jeg er tosset, jeg ved det godt. ;)

Forfatter: DarkFairy
Dato: 06/08-08 22:45
Nej! Laver han ikke én de næstepar år! Uretfærdigtet så er det eneste AF jeg får dopet ind i hjernen bliver den lamme film! Sorry jeg er bare ikke så vild med at de laver en film!

Forfatter: t.sanddahl
Dato: 09/08-08 9:55
Der er jo også Fanfic! hi hi. Ikke fordi det er spor bedre. men på Youtube er der et interview med ham, og han siger at han måske går i gang med at skrive til næste år, og han tager ca. 10 mdr om at skrive en bog. Så ja, ca 2 år. Snøft.

Forfatter: Eccet
Dato: 09/08-08 19:06
Mener I at der kommer endnu en Artemis Fowl-bog efter Time Paradox?

Forfatter: t.sanddahl
Dato: 10/08-08 10:39
ja, det har han selv sagt, (i et interview der kan ses på Youtube), at der højst sandsynligt gør. Måske endda flere end 1, det ville han ikke udelukke. Men der går lidt tid, for den er ikke skrevet endnu. Men helt sikkert synes jeg at... ups, venter med den kommentar til i alle har læst bogen.

Forfatter: Eccet
Dato: 10/08-08 14:20
Haha, jep. Afslør nu ikke noget for os xD

Men det er da fedt at der kommer flere bøger. Jeg syntes bestemt at jeg havde læst at det var den sidste, men dejligt der kommer flere.

Hmm.. og 2 år kan man da sagtens vente, andre forfattere tager meget længere tid om at skrive, og så er de ikke engang på niveau med Eoin Colfer!

Forfatter: t.sanddahl
Dato: 10/08-08 17:35
Bare rolig, jeg skal nok holde tand for tunge med time paradox.
Helt korrekt! hvis vi er heldige så er det kun 2 år. (Husk han sagde det med forsigtighed.) Men det kan vi sagtens vente. Jeg kan i hvert fald. Sætter vækkeuret til at ringe omkring sommeren 2010. godnat og sov godt! Haha.

Du skal være logget ind for at oprette et svar i forummet.